Recenzie pentru gama Apidermin Lejer de la Complex Apicol Veceslav Harnaj

Buna seara fetelor!

  Pfff, ce titlu lung, nu-i asa? Totusi, va spun ca merita sa cititi si mai departe de el pentru ca va asteapta o recenzie interesanta :) Azi va povestesc despre produse "dulci", romanesti, fara false promisiuni si fara imagine ultra-prelucrata precum produsele de pe alte meleaguri.

   O sa incep cu Laptele demachiant lejer care ne promite:
Cu grijă pentru tenul tau, special conceput pentru tenul normal sau mixt, laptele demachiant Apidermin Lejer indeparteaza delicat si eficient machiajul. Pielea fetei este curatata in timp ce vitamina A, vitamina E si untul de cacao hranesc si rasfata epiderma iar laptisorul de matca stimuleaza regenerarea celulara. Complexul de ingrediente active mentine pielea hidratata un timp indelungat.
Ce spun eu? 
 
  Textura produsului este fluida, usoara si catifelata, imi place cum se simte pe piele. Nu lasa film gras si miroase foarte placut, usor floral insa cu o nota caracteristica produselor apicole. Am observat ca indeparteaza destul de usor machiajul, nu trebuie sa insist, insa produsul are si un minus: dupa ce il aplic pe fata, ma ustura putin pielea timp de cateva secunde. Este posibil sa am o sensibilitate la unul dintre ingrediente. Acest lucru mi s-a intamplat de fiecare data cand am folosit produsul.



Nota mea: 3/5

   Hai sa vedem ce ne promite Lotiunea tonica hidratanta Apidermin Lejer:
Cu grija pentru tenul tau, special conceputa pentru tenul normal sau mixt, lotiunea tonica hidratanta Apidermin Lejer tonifica pielea fetei in profunzime, asigurand un nivel ridicat de hidratare. Extractul de frunze de ceai verde are actiune astringenta asupra pielii, micsorând porii. Laptisorul de matcă stimuleaza regenerarea celulelor completand efectul antioxidant al ceaiului verde ce are grija de pielea fetei impotriva radicalilor liberi. Pielea este tonifiata, complexul de ingrediente active menținând-o hidratata.
Ce spun eu? 

  Mi-a placut mult aceasta lotiune, in primul rand pentru ca nu are alcool, miroase foarte placut si imi curata delicat tenul. Nu simt disconfort la aplicare si am observat ca diminueaza vizibil roseata care apare cateodata din cauza soarelui sau a altor factori agresivi cu pielea mea. Singurul minus al produsului e faptul ca lasa o pelicula usooor lipicioasa pe ten, insa nu e foarte deranjant si dureaza doar cateva minute senzatia.


Nota mea: 4.5/5

  Iata ce ne promite Crema hidratanta lejera de zi Apidermin Lejer:


Apidermin lejer, cremă lejera hidratanta de zi se adresează tenurilor normale sau mixte, hidratand și hranind pielea. Apidermin Lejer reia principiile gamei clasice cu o traditie de 50 de ani intr-o formula lejera, imbogatita cu un complex hidratant si factor de protecție solară 15. Untul de cacao este bogat în acizi grasi hidratand pielea în profunzime. Factorul de protectie este completat de laptișorul de matca și vitamina E, una dintre cele mai puternice substante cu proprietati antioxidanțe, ce pontentează efectul protectiei solare, luptand impotriva razelor ultraviolete. Pielea fetei hidratata, protejata impotriva razelor de soare, este o piele fericita.
Ce spun eu?

  Crema hidratanta Apidemin Lejer e super pentru perioada aceasta. Datorita schimbarilor ciudate ale vremii, am folosit-o cu succes in zilele mai innorate cand imi simteam pielea uscata si insetata. In restul zilelor am folosit Crema Hidratanta Ivatherm FPS 20. FPS-ul 15 m-a protejat atunci cand radiatiile UV erau moderate, iar textura bogata, dar totusi usoara a avut grija sa imi hraneasca pielea. Crema lasa un film usor gras pe piele, insa acesta dispare in cateva minute. Mirosul este acelasi, caracteristic gamei. Daca avea si un factor de protectie mai mare, era crema perfecta.


Nota mea: 4.5/5

  Ultimul produs despre care va povestesc azi este Crema lejera regeneranta de noapte Apidermin Lejer.


Apidermin lejer, crema regeneranta de noapte se adreseaza tenurilor normale sau mixte, stimuland regenerarea celulelor pielii pe timpul noptii printr-o formulă lejera. Apidermin Lejer reia principiile gamei clasice cu o traditie de 50 de ani într-o formulă lejera pentru noapte, imbogatita cu un complex regenerant in care accentul se pune pe laptisorul de matca, produs miraculos al stupului, uleiul de samburi de caise si vitamina A. Vitamina A va fi absorbita cel mai bine de piele in timpul noptii, creand alaturi de vitamina E si untul de cacao un mix hrănitor. Pielea feței, rasfațata de substante active de origine naturala este o piele fericita.
  Aceasta crema nu mi s-a parut foarte diferita ca textura de surata ei prezentata mai sus, insa e mai bogata, simt ca pielea o absoarbe mai greu. Imi place tare mult sa folosesc produsul atunci cand pielea mi-e foarte uscata, in special pe nas si pe obraji. Repara instant descuamarile si pana dimineata am piele de bebe, fara sa ma trezesc lucind ca un beculet. Mi-ar fi placut sa aiba un ambalaj cu pompita pentru ca ingredientele sa isi pastreze proprietatile.



Nota mea: 4.5/5

Sper ca parerea mea despre produse va este de ajutor si puteti sa decideti astfel daca sunt sau nu potrivite pentru voi. Astept cu drag comentariile voastre! Va pup!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m