Haul Parfimo! Machiaj, parfum și manichiură

 Sunt familiarizată cu magazinul Parfimo încă de la lansarea acestuia pe piața din România și țin minte că prima comandă pe care am plasat-o a constat într-un parfum care îmi place mult: Guerlain Vol de Nuit. M-au atras prețurile bune și varietatea produselor pe care le-am regăsit acolo, așa că am rămas client fidel și din când în când comand ce am nevoie, fie că sunt cosmetice sau parfumuri. Recent cei de la Parfimo mi-au trimis câteva produse spre testare și aș vrea să vă povestesc câte ceva despre acestea.


Lacoste pour Femme Eau de Parfum

 

Îmi place parfumul acesta de mai bine de 10 ani și țin minte exact ziua când l-am mirosit pentru prima dată. Unchiul meu se întorsese din Italia și printre lucrurile pe care mi le-a adus de acolo s-a regăsit și o mostră a acestui parfum. Curioasă să descopăr noua aromă, am pus câteva picături pe piele și... nu mi-a plăcut din prima. Apoi, după câteva minute, ceva mă tot determina să îmi miros încheietura mâinii și cu fiecare adulmecare. În câteva ore m-a fermecat total. E un parfum floral-moscat, cu frezie, iasomie, piele întoarsă și note lemnoase. Mi se pare că miroase extrem de senzual și poate fi purtat în orice anotimp. Prețul lui este de asemenea prietenos de fiecare dată. Parfumierul care a creat Lacoste pour Femme este Olivier Cresp. 

 


Fond de ten Estee Lauder Double Wear 

 

Cred că produsul acesta nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre cele mai populare fonduri de ten. Acoperirea lui este excelentă, rezistența e peste medie și, dacă este aplicat corespunzător, nu arată deloc încărcat pe piele. Este important ca, indiferent ce fond de ten folosim, pielea să fie hidratată în prealabil, pentru că dacă există descuamări, spre exemplu, produsul nu va arăta deloc bine. 



Revenind la Estee Lauder Double Wear la care eu am nuanța 1N2 Ecru, eu recomand aplicarea produsului cu o pensulă sau cu un burețel Beauty Blender, dacă se dorește un grad de acoperire mai mare. 


Atenție, trebuie ca produsul să fie aplicat pe porțiuni și nu recomand să puneți câte o picătură pe toate zonele feței și apoi să amestecați cu pensula sau burețelul fiindcă acest fond de ten se usucă rapid și nu o să aveți timp să îl amestecați frumos în piele. Eu încep cu câte o parte a fiecărui obraz, nasul, apoi aplic pe frunte, bărbie și cobor spre gât. 

După 8 ore la muncă

Pentru zi cu zi nu fixez cu pudră, deoarece produsul rezistă excelent pe tenul meu mixt, însă dacă merg la un eveniment aplic un strat foarte fin. Am mai auzit unele persoane că se plângeau că au făcut coșuri după utilizarea acestui fond de ten și aș vrea să lămuresc puțin acest aspect. Double Wear e un fond de ten foarte rezistent, drept care se demachiază mai greu. Este absolut necesar să efectuați o demachiere în doi pași, adică mai întâi un ulei/loțiune/cremă demachiantă, apoi spălați cu un produs de curățare solubil în apă. Simpla apă micelară nu va reuși niciodată să demachieze corect fondul acesta de ten. Așadar, grijă mare la curățarea tenului!

 

Produse pentru mâini și unghii de la Gabriella Salvete

 

De câțiva ani încoace îmi fac singură manichiura. Sunt adepta ojei clasice și nu am avut niciodată unghii cu gel, ci doar ojă semipermanentă. De regulă folosesc ojă high-end fiindcă mi se pare că astfel de brand-uri au culori mai deosebite, îmi oferă rezistență și luciu de excepție. De produsele Gabriella Salvete nu auzisem până să le văd pe site-ul Parfimo și ce m-a surprins a fost raportul calitate-preț. 



Ojele vin într-o paletă largă de culori și sunt foarte, foarte pigmentate. Practic, cu un singur strat am obținut culoarea ce se vede în sticluță. Am aplicat mai întâi produsul 2 în 1, tip bază și top coat, apoi 1-2 straturi de ojă, în funcție de ce intensitate a culorii am dorit, și am încheiat cu încă un strat de top coat. Unghiile mi-au rezistat excelent timp de o săptămână. Nu s-au ciobit, nu și-au pierdut luciul, deși am spălat vasele fără mănuși și tastez zilnic la laptop mii de cuvinte. Așadar, o surpriză plăcută! 


55 Passion Fruit

52 Mystic Nude

7 Sacramento

Am primit și o mască tip mânuși pentru mâini, tot Gabriella Salvete. Încerc ca săptămânal să îmi răsfăț mâinile cu un produs de acest fel fiindcă senzația de hidratare de după e absolut minunată. Această mască mi-a plăcut, fiind ușor de aplicat și cu miros frumos. Nu mi-am simțit mâinile lipicioase după ce am îndepărtat-o și s-a absorbit rapid în piele. 



Voi ce produse vă cumpărați de pe Parfimo?


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m